Pogledajte izbor mesa

Pažljivo odabrani, praktično pakovani, komadi vrhunskog Angus mesa.

 • Sveže šnicle od buta

  Šnicle pripremljene od najkvalitetnijeg Angus junećeg buta.

 • Juneće meso za gulaš

  Pažiljivo birani komadi Angus junećeg vrata i plećke sečeni na kocke

 • Juneća rebra sa kostima

  Mesnati deo Angus junećih rebara izuzetne sočnosti.

 • Mleveno meso

  Sveže mleveno Angus meso je fino usitnjeno goveđe meso idealne masnoće i posebne mekoće.

 • Rib

  Rebra obuhvataju deo leđa iza ramneog pojasa i to segment od 6 do 12 pršljena

 • RIB STEAK

  Rib steak predstavlja jedan od kvalitetnijih komada goveđeg mesa. Obuhvata mesnati deo rebara sa kostima...

 • Ribeye steak

  Ribeye steak je jedan od najkvalitetnijih i najukusnih komada mesa koji se može dobiti rasecanjem rebara.

 • Biftek

  Biftek i ramstek dobijaju se otkoštavanjem Porterhouse ili T-bone steak-a, odnosno otklanjanjem T kosti.

 • T-bone steak

  T-bone steak predstavlja vrlo popularan komad mesa sačinjen od bifteka i dominirajućeg ramsteka koje spaja T kost.

 • Porterhouse steak

  Porterhosuse steak je vrlo kvalitetan komad mesa koji se sastoji od bifteka i ramsteka, pri čemu biftek čini najmanje 45% komada.

Suhomesnati proizvodi

 • Angus Goveđa kobasica

  Jedinstena receptura u kombinaciji sa savremenom tehnologijom rezultovala je proizvodom posebnog ukusa

 • Angus Goveđa pršuta

  Delikatesni proizvod, jedinstvene arome, dobijen od pažljivo biranih komada najkvalitetnije Angus govedine.

 • RIB

  Rebra obuhvataju deo leđa iza ramneog pojasa i to segment od 6 do 12 pršljena, tako da se u sastavu ovog komada nalaze mišići iz grupe longissimus dorsi, koji daju sočno meso posebne mekoće.

 • RIB STEAK

  Rib steak predstavlja jedan od kvalitetnijih komada goveđeg mesa. Obuhvata mesnati deo rebara sa koskomtima, debljine je oko 5 cm i izuzetnoe je mramoriranosti što mu daje posebnu sočnost.

 • RIBEYE STEAK

  Ribeye steak je jedan od najkvalitetnijih i najukusnih komada mesa koji se može dobiti rasecanjem rebara. Ovaj čisto mišićni deo rebara, oslobođen je kosti što mu daje izrazitu mekoću.

 • Tomahawk Steak

 • T-BONE STEAK

  T-bone steak predstavlja vrlo popularan komad mesa sačinjen od bifteka i dominirajućeg ramsteka koje spaja T kost. Meso T-bone steak-a je srednje masnoće i mramoriranosti, što mu omogućava ravnromernu pripremu.

 • PORTERHOUSE STEAK

  Porterhosuse steak je vrlo kvalitetan komad mesa koji se sastoji od bifteka i ramsteka, pri čemu biftek čini najmanje 45% komada.

 • BIFTEK

  Biftek i ramstek dobijaju se otkoštavanjem Porterhouse ili T-bone steak-a, odnosno otklanjanjem T kosti. Na taj način dobijaju se dva izuzetno kvalitetna komada mesa, posebne mekoće.

Zrelo meso

Angus govedina, svojom izvrsnom mramornošću, garantuje da će svaki zalogaj biti punog i nezaboravnog ukusa, prirodno sočna i jedinstvena.

Izdvajamo samo neke od najpoznatijih rezova.

Saznajte više o suvom zrenju i zrelom mesu

Rib – Rebra sa kostima


Rebra obuhvataju deo leđa iza ramneog pojasa i to segment od 6 do 12 pršljena, tako da se u sastavu ovog komada nalaze mišići iz grupe longissimus dorsi, koji daju sočno meso posebne mekoće. Zahvaljujući pravilno raspoređeoj međumišićnoj masnoći, ove komade mesa odlikuje izuzetna mramoriranost koja posbeno utiče na bogatstvo aroma i ukusa.

Pojedinačni komadi mesa koji se mogu dobiti rasecanjem rebara su:

 • Rib steak
 • Ribeye steak
 • Tomahavk steak

RIB STEAK


Rib steak predstavlja jedan od kvalitetnijih komada goveđeg mesa. Obuhvata mesnati deo rebara sa kostima, debljine je oko 5 cm i izuzetne je mramoriranosti što mu daje posebnu sočnost. Zahvaljujući tome što sastavni deo ovog komada čini kost koja ima posebnu aromu, tokom pripreme meso poprima poseban ukus, tako da je Rib steak meso veoma bogatog puterastog ukusa.

Najbolji načini pripreme Rib steak-a su: dinastanje, grilovanje ili pečenje.

SUVO SAZRELI RIB STEAK

Tokom procesa suvog zrenja prirodni enzimi i kiseonik razgrađuju vezivno tkivo, tako da se dobija komad izuzetno fine teksture i posebne mekoće. Idealan je za dinastanje ili grilovanje, a tokom same pripreme, rib steak koji je suvo sazero dobija posebnu sočnost i prepoznatljivu aromu, pomalo nalik na dimlljeno meso, ali znatno ukusnije i sočnije.

Ribeye steak

Ribeye steak je jedan od najkvalitetnijih i najukusnih komada mesa koji se može dobiti rasecanjem rebara. Ovaj čisto mišićni deo rebara, oslobođen je kosti što mu daje izrazitu mekoću. Bogat i sočan ukus govedine čine ovaj komad posebno prepoznatljivim. Odlikuje ga vrlo laka i brza priprema, tokom koje se otpuštaju posebne arome zahvaljujući izrazitoj mramorianosti i dostiže posebna mekoća.

Ribeye steak se najčešće priprema dinstanjem ili grilovanjem ili dinstanjem.

RIBEYE STEAK NAKON SUVOG ZRENJA

Ribeye nakon suvog zrenja predstavlja sinonim za kvalitetan steak! Bez kostiju, izuzetno mekan, jednostavan za pripremu, ovaj steak pruža neponovnlji bogat ukus govedine i sočnost koja se ne može sresti kod druhig sličnih svežih komada mesa. Zahvaljujući procesu suvog zrenja, višak vode iz svežeg komada je eliminisan, tako da Ribeye steak tokom pripreme ne gubi previše na svojo masi.

Biftek i ramstek


Biftek i ramstek dobijaju se otkoštavanjem Porterhouse ili T-bone steak-a, odnosno otklanjanjem T kosti. Na taj način dobijaju se dva izuzetno kvalitetna komada mesa, posebne mekoće. Bifetk i ramstek su izuzetno sočni tokom pripreme i bez suvišnih masnoća.

Osim kao sveži biftek i ramstek su dostupni i kao suvo sazreli, dobijeni rasecanjem zrelih Porterhouse i T-bone steak-a koji su se u komori za zrenje nalazili najmanje 21 dan.

T-bone steak

T-bone steak predstavlja vrlo popularan komad mesa sačinjen od bifteka i dominirajućeg ramsteka koje spaja T kost. Meso T-bone steak-a je srednje masnoće i mramoriranosti, što mu omogućava ravnromernu pripremu. T-bone steak je veoma sočan, slatkastog ukusa i posebno prepoznatljive arome, koju tokom pripreme poprima od T kosti.

SUVO SAZRELI T-BONE STEAK

Suvo sazreli T-bone steak predstavlja delikatan komad mesa jakog i bogatog ukusa. Procesom zrenja postiže se izuzetna mekoća, a zahvlajujući T-kosti sa kojom sve vreme zri i sa kojom se priprema , T-bone steak ima slatkast, ali intenzivan ukus. Suvo sazreli T-bone steak, iako zri sa kostima, zahvaljujući prirodnim enzimama koji ga omekašavaju ima mekoću otkoštenog mesa i još jači ukus, koji se ne može porediti sa ukusom svežeg mesa.

T-bone i Porterhouse steak se najbolje pripremaju dinstanjem i grilovanjem.

Porterhouse steak


Porterhosuse steak je vrlo kvalitetan komad mesa koji se sastoji od bifteka i ramsteka, pri čemu biftek čini najmanje 45% komada. Da bi se komad mogao okarakterisati akkao Porterhouse steak potrebno je da biftek bude veličine najmanje 3,2 cm mereno paraleno sa T koskom i po dužini. Ovaj steak je vrlo sočan i punog ukusa.

SUVO SAZRELI PORETERHOUSE STEAK

Pažljivo i ručno birani najbolji sveži komadi Poretrhouse steak-a čuvaju se u komrama za suvo zrenje, kako bi se dobili komadi posebnog kvaliteta i ukusa. Tokom procesa suvog zrenja oslobađaju najbolje arome ovog jedinstevnog komada mesa. Porterhouse steak zri zajedno sa T-koskom koja utiče na poseban bogat i puterast ukus mesa, dok se sočnost samog komada povećeava sa dužinom perioda tokom koga zri. Suvo sazreli Porterhouse steak ima jedinstevn i neponovljiv ukus, zbog čega ga pravi gurmani sa pravom nazivaju steak nad stekovima.