O NAMA

Seccom Agrar doo Šabac je pravno lice osnovano 2013. godine sa ciljem uzgoja Angus goveda i njegove promocije u Srbiji.

 

Seccom Agrar doo posluje u okviru Kompanije Jovanović koja u svom sastavu ima više preduzeća, gde radi više od 200 zaposlenih.

Seccom agrar doo, se bavi:

  • Nabavkom, uvozom i karantinom goveda rase Angus
  • Uzgojem i prodajom visokokvalitetnih priplodnih Angus goveda
  • Prodajom (Angus) mesa i proizvoda od Angus mesa

Tokom 2013. godine izvršena je nabavka osnovnog stada od 30 junica i krava. Tokom poslednje 3 godine, savladali smo specifičnosti uzgoja Angus goveda i od registrovane farme prerasli smo u centar znanja, tako da smo sada u mogućnosti da ponudimo visokokvalitetna priplodna grla za dalju prodaju. Uspostavljena je saradnja i sa JP SVC “Velika Plana”, gde može nabaviti i seme za veštačko osemenjavanje od vrhunskih priplodnih bikova sa naše farme.

Paralelno sa uzgojem Angus goveda Seccom agrar je svoj razvoj bazirao i na obezbeđenju ponude kvalitetnine Angus junetine, tako da danas sveže ili zrelo Angus meso može se naći u ekskluzivnijim restoranima i prodajnim objektima. Takođe, uspeli smo zajedno sa našim tehnolozima i partnerima da proizvedemo pršut i kobasicu od Angusa, čime smo dobili ekskluzivane suhomesnate proizvode visokog kvaliteta i posebnog ukusa.

Naša misija je da domaće uzgajivače upoznamo sa svim prednostima i značajem gajenja ove, u svetu izuzetno cenjene i jedinstvene rase goveda.