Angus na poljoprovrednom sajmu

Angus na poljoprovrednom sajmu

Posle nekoliko godina uspešnog razvoja i širenja Angus rase na teritoriji Srbije, Seccom agrar će se po prvi put pojaviti kao izlagač ove izrazito cenjene rase rase goveda na ovogodišnjem, 84. po redu, poljoprovrednom sajmu u Novom Sadu.

Na sopstevnom izložbenom prostoru, pored posebno odabranih grla koja su odgajana na farmi u Novom Slankamenu, Seccom agrar će predstaviti i junice koja su ovog proleća uvezene iz Nemačke, sa prestižnog uzgajivačkog Instituta Zucht Besamungsunion Hessen.

Tokom trajanja sajma, svi zainteresovani posetioci, moći će da dobiju više informacije o samoj rasi, načinu uzgoja Angus goveda, prednostima i potencijalima uzgajnja ove rase u Srbiji, kao i o iskustvu u dosadašnjem uzgoju Angus rase. Takođe, potencijalni kupci i Angus partneri moći će da se informišu o mogućnostima i uslovima kupovine Angus goveda sa farme u Novom Slankamenu, kao i o mogućnostima i uslovima uvoza goveda iz Nemačke.

Pozivamo Vas da nas od 13. do 19. maja postetite na štandu Novosadskog sajma, pogledate našu ponudu i da zajedno sa nama podelite svoja iskustva o Angus govedima.